26 Aralık 2016 Pazartesi

Android Uygulama Geliştirerek Para Kazanmak Mümkün Mü?

       
       Android işletim sistemlerine yönelik uygulamalar geliştirerek paralar kazanmak mümkün. Peki bu işi yaparak nasıl para kazanabiliriz.Tabi bu tarz uygulamalar geliştirebilmek için öncelikle insanın kendisini bu noktada donatması ve bu işi yapabilecek yeterli düzeye çıkarması gerekmektedir.


        Bununla birlikte hayal dünyası geniş ve sürekli yeni fikirler üretebilen bir insanız, ortaya iyi projeler çıkartabilirsiniz. Fakat fikir noktasında bir üretkenliğiniz yok ise, her gün kafanızda yeni fikirler ve düşünceler şimşek gibi çakmıyor ise, kendi adınıza çok büyük bir fark oluşturamaz.


           Bununla birlikte yapılacak olan uygulamanın ne tür bir uygulama olacağıda önemlidir. Bu noktada doğru adımlar atmak gerekir. Bu yüzden insanlar en çok hangi ve ne türde uygulamalar kullanıyor, son zamanlarda ilgi gören uygulama türleri nelerdir ve ne sıklıkla kullanılmaktadır gibi soruların cevabını bulmak gerekiyor.

       
           Doğal olarak bu uygulamamı nerede nasıl ve ne şekilde insanlara duyurabilir ve pazarlayabilirim sorusu sorulacaktır. Bu durumda karşımıa Google Play Store isimli bir uygulama karşımıza çıkmaktadır.Uygulama geliştiricilerin, Android uygulamalarını bu sanal mağazaya yerleştirebilmeleri için öncelikle bu mağazaya üye olmaları gerekmektedir. Fakat by üyelik karşısında Google senelik yaklaşık 25 Dolar civarında bir para istemektedir.


         Uygulamalar üzerinde reklam yayınlanan birçok reklam ajansları bulunmaktadır. bunların başında tabi ki Google firması geliyor Her firmanın yayınlanan reklam için belirlediği ücreti farklıdır.

          Bu alanda boy gösteren ve güvenilir olarak bilinen bazı firmaları şöyle sıralayabiliriz; Stattapp, Airpush, AdMob, tapContext, mobileCore Bu firmalar arasında en güveniliri Google'dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder